Uutisia

Harjoitusmaksujen Paytrail maksutavat:

 

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki,

       POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.

  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.

  • Mobiilimaksaminen: palvelustamme löytyy suosittu MobilePay sekä Siirto.

 

Maksamisesta

  • Jos ilmoitat lapsesi tai itsesi nyt, kun täytät ilmoittautumislomakkeen ja lähetät lomakkeen siirrytään suoraan valitse & maksa sivulle, jossa oikea harjoitusmaksu tai maksukauden harjoitusmaksu (katso taulukko)  klikkaamalla valitse & maksa kuvaa siirrytään varsinaiselle maksusivulle 

     

  • Jos ilmoitat lapsesi tai itsesi nyt, mutta lapsesi aloittaa tai aloitat harjoituksissa myöhemmässä ajankohdassa, kun täytät ilmoittautumislomakkeen ( ja ilmoitat lomakkeen alareunassa päivämäärän milloin lapsesi aloittaa tai aloitat harjoituksissa), ja lähetät lomakkeen, siirrytään suoraan valitse & maksa sivulle,  voit toki siirtyä maksusivulle, ja maksaa harjoitusmaksun tai voit sulkea sivun tai siirry etusivulle,  lähetämme tässä tapauksessa laskun sähköpostiisi,  kun lapsesi on käynyt ensimmäisissä harjoituksissa tai olet käynyt ensimmäisissä harjoituksissa (siis ilmoittamasi päivämäärän mukaan).

 

Maksu- ja harjoituskausi on 1.10.2018 - 30.9.2019

 

Maksujen porrastus aloittamisajan mukaan: 1.10.-31.12.  -   1.1.-30.4.   - 1.5.-14.8.  -   15.8.-15.9.: katso lisää

Helsingin Tarmon juniorit ja nuoret Tampere Junior Indoor Games kisoissa 9 - 11.3. 2018

March 11, 2018

Helsingin Tarmon 13 henkinen  joukkue, jossa on monta ensikertalaista, jotka ovat harrastaneet yleisurheilua alle 3 kk pärjäsivät toisi mainiosti Tampere Junior Indoor Games kisoissa 9 - 11.3. 2018

Uudet seura-asut - kisa ja harjoituasut ovat nyt saatavilla

March 30, 2018

Teknisiä paitoja sekä veryttelyasuja, on saatavana edulliseen hintaa, painettuna

Please reload

Helsingin Autovuokraamo

November 12, 2017

Helsingin Autovuokraamo auttaa edullisesti ja nopeasti, tarvitsitpa auton vain muutamaksi tunniksi tai sitten vaikka muutamaksi viikoksi.

Voit vuokrata meiltä joko pakettiauton tai henkilöauton, aivan omien tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi pakettiauton vuokra on ainoastaan 75,00 €/vrk ja henkilöauto 45,00 €/vrk. Autonvuokraus hoituu kätevästi lomakkeen kautta tai soittamalla meille, tiedot löydät kotisivujemme etusivulta. Vuokra-automme ovat siistejä ja huollettuja, saat auton vaivattomasti käyttöösi ilman kilometrirajaa.

Kallion Apteekki

November 16, 2017

Kallion apteekki palvelee lähellä sinua

Kallion apteekki on perinteinen, hyvän palvelun apteekki. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo ja palvelee ystävällisesti kaikissa lääkehoitoosi, hyvinvointiisi ja terveyteesi liittyvissä asioissa.

 

Tervetuloa apteekkiasioille!

Pääset meille kätevästi myös ratikalla tai metrolla: Hakaniemen metroasema on aivan kulman takana.

Rita-Keitiöt

November 16, 2017

Kalusteet ja irto-ovet suoraan valmistajalta yli 30-vuoden kokemuksella. Myös mittatilaustyönä.

PALVELUT

Kokeneet suunnittelijamme käyvät mitoittamassa keittiönne ja suunnittelevat korkeatasoisella tietokoneohjelmalla valokuvantarkan ehdotuksen mittakuvineen.

VALMISTUS

Kalusteet kasataan valmiiksi  hyvä­laatuisista kotimaisista materiaaleista Vantaan Koivuhaan tehtaalla. Jokainen tilaus käsi­tellään yksilöllisesti vuosien kokemuksella. Myös erikoismittaiset kalusteet onnistuvat kaikista materiaaleista.

ASENNUS

Ammattitaitoiset suomalaiset asentajamme viimeistelevät keittiönne sovitun aikataulun mukaan.

 

Myynti
Helsingin myymälä
Myynti ja valmistus

Tehtaan myymälä Tikkurila 

Sky Beauty Oy / Sky Beauty Hair Oy

November 22, 2017

Kohta se alkaa.. Sky Beauty & Day Span joulukalenteri! Jotta joulunodotus ei tulisi liian pitkäksi tulemme tarjoamaan teille 1.12. alkaen aina jouluaattoon asti, päivittäin uusia upeita etuja Sky Beauty & Day Spa:n tuotteista sekä palveluista. Edut tulevat olemaan vain saman päivän voimassa, joten pysy ajan tasalla seuraamalla meitä instassa ja facebookissa @skybeautydayspa.

Jere Liskojärvi voitti 10-ottelun Suomen mestaruuden!

September 09, 2017

Uutisia


Jere Liskojärvi voitti 10-ottelun Suomen mestaruuden!
 
Moniotteluiden SM-kilpailuissa Riihimäellä 9.-10.9. Helsingin Tarmon Jere Liskojärvi voitti M19 10-ottelun vain kahden pisteen erolla Oulun Pyrinnön Joni Heikkiseen. Ennen viimeistä lajia Jere johti ottelua 101 pisteellä, mutta toisena ollut Heikkinen tiedettiin paljon kovemmaksi juoksijaksi. Ajassa ero oli 16,5 sekuntia. Heikkinen johti 200 m ennen maalia noin 20 sekunnilla, mutta Jere onnistui kovalla loppukirillä supistamaan eron 16,1 sekuntiin, ajat olivat 4.39,31 ja 4.55,43, loppupisteet 6296-6294. Ennen 1500 m neljäntenä olleella 800 m miesten Suomen mestarilla Markus Teijulalla oli myös vielä pienet mahdollisuudet voittoon, hänen olisi pitänyt juosta 60 sekuntia Jereä nopeammin. Teijula lähtikin alle neljän minuutin vauhtia, mutta hyytyi lopussa aikaan 4.13 ja sijoittui pronssille yli 120 pistettä kärkikaksikolle hävinneenä.
Muista tarmolaisista Tuukka Heinonen oli M22-sarjan 10-ottelussa 7. pistemäärällä 5407, N19 7-ottelussa Sanna Heinonen 9. pistein 3442 ja Silja Laaksonen 12. pistein 2527, kaikki omia ennätyspisteitä.

Please reload